Foto tips digital kamera

The Speed of Light – se den gratis nu

Speed of Light DVD

I 2006 udgav Nikon i USA og Joe McNally DVD’en “the speed of light”. Den har senest solgt for 25 USD på Amazon – nu kan du se den gratis her!

DVD’en indeholder 30 meget inspirerende minutter – også for også for Canon-, Olympus-, Sony- og andre brugere – hvor man oplever Joe McNally på arbejde, og ser ham arbejde med sine modeller og motiver

Som jeg har skrevet tidligere, er Joe McNally er en pokkers dygtig fotograf, der kan inspirere alle. Godtnok gør DVD’en ikke gør noget for at skule, at den gerne skal sælge en masse trådløse Nikon flash (kaldet CLS – Creative Lighting System), men bare det at se, hvordan en pro af Joe McNally’s kaliber, arbejder med modellerne og lyset (både det naturlige og det kunstige) er yderst inspirerende og lærerigt.

Fat en kop varm mocca, læn dig tilbage og lad inspirationen kommer til dig fra Speed of Light på
Google Video

Comments

3 Responses to “The Speed of Light – se den gratis nu”

  1. Kasper on marts 5th, 2009 18:00

    25 dollars for en 30 min. lang reklamefilm var nok også lige lovlig meget røveri ;).. Tak for linket – glæder mig til engang at kunne lege med flash.

  2. Peter Kirring on marts 5th, 2009 20:54

    @ Kasper: mon ikke også det spiller ind at Nikon USA og McNally lige har lavet en ny DVD – lidt som når 1’eren kommer i TV ugen inden 2’eren får biografpræmiere? 🙂 Glad for at du kunne bruge linket!

  3. fotoblogger.dk | 3 nye instruktionsvideoer til Nikon CLS fra Joe McNally on december 31st, 2009 0:07

    […] Se “The Speed of Light” DVD’en gratis her” Få email når der er nyt på fotoblogger • RSS feed •  […]

Bottom