Foto tips digital kamera

Joe McNally; Hot Shoe Diaries

Få 32 sider gratis fra Joe McNallys nye bog “The Hot Shoe Diaries”

Hvis du kender Joe’s første bog “The Moment It Clicks” ved du også, at der spændende nyt på vej når Joe McNally udkommer med en ny bog.

Fotoblogger giver dig linket, hvor du gratis kan downloade et par kapitler fra Joes kommende bog.

  

 

 

Bogen, med undertitlen “The Creative Applications of Small Flashes”, udkommer i USA den 12. marts, og Amazon.co.uk lover, at min kopi lander i Danmark mellem den 8. og 12. april

Forlaget der udgiver bogen har lige frigivet et par kapitler (32 sider) af bogen som pdf  – og de kan downloades – gratis – allerede nu.

Den direkte link til Hot-Shoe-Diaries-Joe-McNally-sample.pdf 
Hvis det ikke virker, så gå til www.peachpit.com/hotshoediaries og klik på “Sample Content” og “Download PDF”

Som undertitlen antyder, handler bogen om hvordan Joe opnår fantastiske og anderledes resultater ved at bruge små trådløse blitz (fra Nikon). Magasinet American Photography har sagt om Joe McNallay, at han er “possibly the most versatile photographer today”, og når man ser hans fotos, virker det da også som om, han formår at skabe fantastiske fotos i enhver situation.

Hot Shoe er den engelske betegnelse for den holder man monterer blitzen i på kameraet  – det der på dansk er blevet til “blitzsko”. Titlen tager gas på den erotiske 1990’er serie Red Shoe Diaries
Mere om blitzskoens udvikling

Hvordan får du fingrene i din kopi?

Det kan (IMO) generelt ikke svare sig, at købe engelsksprogede bøger fra danske boghandlere eller netbutikker. Specielt nu hvor det engelske pund er så billigt, er der næsten 40 kroner at spare bare ved at købe fra Amazon i England fremfor at købe den fra Amazon i USA. Desuden er fragten billigere og man risikerer ikke at skulle betale moms / importtold mv. 

McNally-fan?

Ja, det indrømmer jeg. Jeg er fascineret af hvordan Joe anvender avancerede udstyr, men uden at det på noget tidspunkt handler om udstyret, men derimod flotte fotos. Jeg blev første gang opmærksom på Joe McNally på PMA i 2006, og havde fornøjelsen at være vært ved Nikon’s “Speed of Light” seminar med Joe i København i 2007. Siden da har jeg mødt ham igen i November 2008, hvor jeg lavede et 30 minutters videointerview om billedkomposition med Joe.

Foto; Michael Eisenberg, www.intercom.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relevante links:

 • www.joemcnally.com
 • Joe McNally’s Blog
 • Joe McNally på facebook
 • Comments

  2 Responses to “Joe McNally; Hot Shoe Diaries”

  1. fotoblogger.dk | 3 nye instruktionsvideoer til Nikon CLS fra Joe McNally on december 31st, 2009 0:05

   […] Få 32 sider gratis fra Joe McNallys nye bog “The Hot Shoe Diaries” […]

  2. Stina Thomsen on april 12th, 2010 9:00

   Den mand er intet mindre end genial! Super fede billeder! Love it

  Bottom