Foto tips digital kamera

It’s fake – hemmeligheden om den smukke model

Se hvordan ‘naboens datter’ gøres til supermodel!

Lys, make-up, hår, styling, fotografering – og ikke mindst – photoshop tages i brug for at skabe illusionen til en fiktiv reklame.

Se den, og bliv overrasket over hvor stor forandringen er. Spørg så dig selv hvad den slags betyder for unge menneskers opfattelse af dem selv og deres udseende.

Som fotograf er der jo ikke noget unaturligt ved, at man forsøger at få det bedste foto med de midler man har til rådighed – og her bruger de alle midlerne.

Men, video er også spændende på et andet plan, eftersom den er en del af Dove’s Campaign for Real Beauty  der stiller spørgsmåltegn modebranchens påvirkning af (især) kvinders selvopfattelse og vores opfattelse af skønhed.

Dove er jo selv en del af modeindustrien, så man kan med rettte spørge om det er ræven der vogter hønsene, men spørgsmålet er i hvertfald vigtigt at stille, og det er stærkt at Dove tør.

Den stærkeste video i kampagne er Tal med din datter inden modeindustrien gør det…  Se den hvis du har børn!

Læs også artikelen 10 tips til at se godt ud på billeder

Comments

One Response to “It’s fake – hemmeligheden om den smukke model”

  1. Web Goodies 1: Islandsk vulkan, Photoshop tips, Objektiv fremstilling og BeetleCam i Afrika | fotoblogger.dk on april 23rd, 2010 14:54

    […] Exguides.org bringer en guide til en omvendt Dove og viser hvordan han får en ung kvinde til at se 40 år ældre ud med Photoshop. Check den på […]

Bottom