Foto tips digital kamera

Gary Friedman seminar i København

20120411-210442.jpgDe to sidste weekender i april er der mulighed for at komme på et par rigtigt gode fotokurser.

Kurserne afholdes af den amerikanske fotograf Gary Friedman.

Jeg har selv været på kursus hos Gary, og kan anbefale det til fotointeresserede. 

I 2010 jeg var på kursus hos Gary. Kurset hed “Foto Workshop I” og var orienteret omkring de kreative elementer i fotografering.

Min oplevelse af kurset, var at Gary gav nogle rigtigt gode værktøjer at arbejde med, ligesom han præsenterede materialet på en meget letforståelig og overskuelig måde. Jeg fik i hvertfald noget med fra kurset, som jeg kunne arbejde videre med.
Mit indtryk er, at kurset er målrettet både nybegyndere som dog har en smule erfaring i betjening af deres kamera, og den nogenlunde erfarne hobbyfotograf.

Udover kurset jeg var på, afholder Gary også et kursus der hedder “Foto Workshop II” som handler om de tekniske sider af fotografering.

Desuden er der i år et kursus der hedder “Fotoworkshop Genopfriskning”. Det er rettet mod dem der tidligere har været på kursus hos Gary eller de som er lidt mere erfarne, eller de som ønsker lidt redskaber til deltagelse i “Copenhagen Photoshoot”. Fotoworkshop Genopfriskning er gratis for deltagere i Copenhagen Photoshoot. Copenhagen Photoshoot er en mulighed for at tage med Gary rundt i København, hvor du får lejlighed til at skyde miljø og arkitektur, selvfølgelig krydret med masser af tips og tricks fra Gary.

Endeligt er der en mulighed for et gratis besøg hos Sony Danmark sammen med Gary. Jeg ved ikke om Gary er sponsoreret af Sony, men han lader til at have en forkærlighed for – og et indgående kendskab til – Sony’s kameraer. På besøget hos Sony vil der være lejlighed til at høre mere om deres produkter og teste og ‘rode rundt med’ en masse objektiver og tilbehør.

Kurser og besøg afholdes på følgende tidspunkter:

Fotoworkshop I: Lørdag den 21. april i Holte

Fotoworkshop II: Søndag den 22. april i Holte

Workshop hos Sony: Mandag den 23. april i Glostrup

Fotoworkshop Genopfriskning: Fredag den 27. april i Holte

Copenhagen Photoshoot: Lørdag den 28. april i Ørestaden og i København

 

Du kan se priser, læse mere om de enkelte kurser og tilmelde dig hos arrangøren LOF Skolen

 

Læs mere om Gary på hans website Friedman Archives

 

Bemærk, at jeg normalt ikke bringer “reklame” for begivenheder med mindre jeg samtidig kan give noget ekstra til fotobloggers læsere, typisk i form af en rabat eller lignende. Men fordi arrangøren LOF Skolen laver disse kurser under folkeoplysningsloven med kommunalt tilskud må de ikke lave differentierede priser. Og dermed ryger muligheden for specialpris for fotobloggers læsere desværre. Jeg har alligevel valgt at bringe omtalen, da jeg selv har haft en god oplevelse på et af Gary’s kurser.

Ses vi? Og hvad synes du om at jeg bringer omtale af arrangementer, uden at kunne tilbyde en “fotoblogger special”? Og hvad kunne du i øvrigt godt tænke dig at lære på et fotokursus, hvis det ikke lige skulle være et af de ovennævnte?

 

Relaterede artikler på fotoblogger:

Comments

Kommenter artikel eller anden kommentar

Bottom