Foto tips digital kamera

Hold ajour


Sådan kan du modtage fototips, spændende artikler og inspiration til bedre fotos:

Opdatering via email

Ved at tilmelde din emailadresse, får du en en mail når der er nye artikler på fotoblogger og du modtager det månedlige nyhedsbrev.

Din emailadresse bliver ikke videregivet til andre, og i bunden af hver mail, er der et link til øjeblikkelig framelding af flere mails.
Fotoblogger bruger Mailchimp til at udsende emails. Når du tilmelder dig modtager du en mail med et link du skal klikke for at bekræfte din tilmelding. Det er nødvendigt for at undgå, at andre kan tilmelde dig.

Abonner via RSS

Når du abonnerer via RSS skal du bruge din internet browser, eller et program som f.eks. Google Reader til at håndtere dine abonnementer – også kaldes ‘feeds’.

Du modtager ikke automatisk besked når der er nye artikler, men skal selv sørge for enten at logge på (google reader) eller klikke opdater (internet browser). Til gengæld kan du hurtigt danne dig et overblik over alle dine abonnementer på ét sted.

Abonnement via RSS afhænger af hvordan du læser feeds:

  • Klik her hvis du bruger en RSS-læser (f.eks. google reader)
  • Bruger du Firefox skal du klikke på RSS ikonet i adresselinien, vælge en af de tre muligheder og klikke “Abonner nu” -knappen
  • Bruger du Internet Explorer skal du klikke på RSS ikonet under, og til venstre for, adresselinien, og vælge “Abonner på dette feed” i fjerde øverste linie

Firefox

Internet Explorer

Hold dig yderligere opdateret ved at:

Registrere dig som bruger

Ved at registrere dig som bruger kan du lave indlæg i forumet, men du skal stadig registrere dig til nyhedsbrev for at få nyheder / opdateringer på email.

Få svar på dine kommentarer

Når du kommenterer en artikel, kan du markere ““. Så får du automatisk en email når der kommer yderligere kommentarer til artiklen og din kommentar.

Kontakte mig direkte

Du kan naturligvis også skrive til mig direkte på kontaktsiden

Bottom